duminică, 31 ianuarie 2010

Florin Salam, Mr Juve & Susanu - Zale Dumbale

A incercat omul si la Eurovision, dar nu a avut succes. Oricum cred ca el a fost exclus din start doar ca este manelist. Ma gandeam la o chestie. Daca aproape an de an ne-am facut de ras, nu cred ca ar fi fost rau s aincercam si cu o manea. Poate placea publicului din strainatate si ne vota si pe noi. Ca asa ne voteaza doar romanii din Spania si cei din Moldova. In rest....

Florin Salam, Mr Juve & Susanu - Zale Dumbale

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Stefan de la Barbulesti - Fata mea

Stefan d ela Barbulesti e unul dintre manelistii care a cam ramas in urma. Cand eram mai tinerel era la putere. Scotea niste melodii de te dadeau pe spate. Mai ales de dragoste si de copii. Foarte rar am mai vazut in prezent sa mai scoata cate o melodie noua. Extrem extrem de rar. Pacat ca mie imi place vocea lui desi fizic cam lasa de dorit.

Stefan de la Barbulesti - Fata mea

vineri, 29 ianuarie 2010

Generic & Dan Ciotoi - Fratele meu

Asta este melodia vietii mele. Daca ar fi sa fac un top al preferintelor mele, de departe melodia fratele meu ar fi pe primul loc. Nu conteaza cine o canta ci conteaza sa o ascult. Bineinteles sa fie si interpretarea cat de cat buna. Si Dan Ciotoi alaturi de formatia Generic o canta bine. Atat de bine ca ma unge la suflet.

Generic & Dan Ciotoi - Fratele meu

joi, 28 ianuarie 2010

Adrian Minune si Denisa - Cu tine viata mea

Ce spuneam in postul anterior. Ca Denisa se descurca si e cooptata de toti greii manelelor. Adrian indiscutabil e unul din ei. Nu stiu daca e regele, sau imparatul dar e in top. Da sus de tot. Si daca a ales sa cante cu Denisa, inseamna ca s-a gandit ca va avea succes melodia. Adevarul ca mereu o voce feminina da mereu culoare melodiei si devine mult mai placuta. Bineinteles atunci cand vocea este si buna. Si ea chiar pare a avea o voce buna.

Adrian Minune si Denisa - Cu tine viata mea

miercuri, 27 ianuarie 2010

Denisa - Iubeste-ma

Tare pustoaica. Simpaticuta, finuta si dragalasa. Si canta destul de bine. Si vad ca se baga peste tot. ba cu ala, ba cu celalt. E solicitata, deci se pare ca are priza la public. Da si fetele care danseaza pe langa ea, sunt tot cu priza :P

Denisa - Iubeste-ma

marți, 26 ianuarie 2010

Baby Minune-Unde esti iubirea mea?

Incredibil baietasul asta. Cat noroc iti trebuie sa canti pe strazi si cineva s ate vada, sa te promoveze si sa ajungi vedeta? Chiar ca iti trebuie noroc cu carul. E realizat omul pe viata. Atata cat il va duce vocea o va tine din succes in succes.

Baby Minune-Unde esti iubirea mea?

luni, 25 ianuarie 2010

Vali Vijelie - Imi plange inima

Uite ca nici astazi nu sunt mai vesel, asa ca mergem pe nota mai trista de ieri. Si m-am luat cu altele si era sa uit de Vali Vijelie. Tocmai de el. Unul dintre cei mai buni si cei mai cunoscuti. Dupa emisiunea facuta la Prima Tv mult mai multa lume a auzit de el si a avut posibilitatea sa vada si ceva secrete din viata lui personala. Ma rog, alea care se puteau arata. Ca banuiesc ca are secrete de nu stie nici macar sotia lui :P

Vali Vijelie - Imi plange inima

duminică, 24 ianuarie 2010

Sorinel Copilul de Aur - Iar am gresit

E vechea melodia, dar mie imi place. Am multe momente cand sunt trist si prefer sa ascult muzica mai trista. Si asta e buna la starea mea de tristete. Maine coi posta ceva mai vesel, ca nu oi fi mereu trist.

Sorinel Copilul de Aur - Iar am gresit

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Ionut Cercel - Made in Romania

Nu stiu sigur daca asta este melodia cu care s-a lansat Ionut Cercel. Ma rog, a fost lansat. Ca doar pe tatal tau il cheama Petrica Cercel, nu? Daca nu este prima melodie lasanta de Ionut, oricum e printre primele lui melodii. Dragutica si un pic ritmata.

Ionut Cercel - Made in Romania

joi, 21 ianuarie 2010

Nicolae Guta - Daca nu ne potrivim

Sa-l uit eu pe Nicolae Guta? Neahh ca e destul de in voga meseriasul. Scoate asta melodii pe banda. Una dupa alta. Unele mai bune, altele mai putin bune. Dar macar e perseverent. Ori castiga bine ori chiar muzica este viata lui. Daca ma gasesc cu el il voi intreba :P
Ce ganditor sta mustaciosul :)

Nicolae Guta-Daca nu ne potrivim

miercuri, 20 ianuarie 2010

Adrian Minune - Cere-mi orice

O manea veche dar inca frumoasa. E varianta mai trista, un pic mai spre jale. De dragoste, de despartire. Sa te fereastra Dumnezeu sa sa desparti de cineva drag si sa asculti asa ceva :)

Adrian Minune - Cere-mi orice

marți, 19 ianuarie 2010

Florin Salam - N-am avut sef (live)

Macar pe youtube sa vedem ce se intampla pe la astfel de nunti. Sa dau 500 de euro pentru o dedicatie, sa imi spuna numele acolo in cateva fractiuni de secunda....neah. Mi-as tine banii. Adevarul ca daca baietii au multi, s-au facut usor, banii astia se duc tot asa de usor. Bine nu-i plang, ca nici ei nu m-ar plange pe mine. Cred ca m-ar plange daca sunt camatari si m-as imprumuta la ei si nu as mai avea de unde sa dau banii inapoi. de fapt eu as plange de fapt :P
Dar hai sa ascultam muzica, ca de vorbe suntem satui.

Florin Salam - N-am avut sef (live)

luni, 18 ianuarie 2010

Jean de la Craiova - Trece anul, sus paharul

Sa nu zic eu nimic de Jean de la Craiova, sufletul si vedeta ultimei editii DANSEZ PENTRU TINE? Nu aveam cum ca omul a fost la inaltime. A cam fost sufletul editiei. A facut si o melodie speciala pentru "dansul tiganesc" si vad ca Proteveul il tine prin preajma. Oare pentru cat timp?

Jean de la Craiova - Trece anul, sus paharul

duminică, 17 ianuarie 2010

Sorinel Copilul de Aur & Laura Vass - Cine e inima mea

Hai ca nu m-am putut abtine si am revenit la cuplul Sorinel Copilul de Aur si Laura Vass. Ce nebunie mai era si cu melodia asta. Pe la teveu, pe strada dar mai ales pe la vecini. La mine in casa nici nu mai zic. Dar eu mai subtire cu boxele ca in general nu imi place sa-mi deranjez vecinii. Pe la cate un baieram bubuiau boxele cu inima lor. Tare, tare bucata.

Sorinel Copilul de Aur & Laura Vass - Cine e inima mea

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Babi Minune & Denisa - Aproape de inima ta

Imi place mult melodia, chiar daca e mai veche. Cand am si eu ca orice om momentele mele de tristete si merg cu masina ascult cd-ul pe care este si melodia asta. Ma intristez si mai mult, dar nu conteaza. Imi place mult prea mult melodia. Talentata Denisa. Rezista bine pe piata si are priza buna la public.


Babi Minune & Denisa - Aproape de inima ta

vineri, 15 ianuarie 2010

Ionut Cercel - Cere-mi orice

De perspectica pustiul. Multe melodii si unele chiar reusite, dupa parerea mea. Trebuie sa ai si ceva talent, dar trebuie sa ai cine sa te promoveze. Si daca te cheama Ionut Cercel si esti baiatul lui Petrica Cercel lucrurile sunt mult mai usoare. Dar se pare ca cel putin pana acum pustiul are continuitate.

Ionut Cercel - Cere-mi orice

joi, 14 ianuarie 2010

Liviu & Daniela - Eu te-am ales din milioanele de stele

Da stiu e veche melodia. Dar cand a aparut prima data cred ca am ascultat-o de zeci de ori. Chiar si acum, chiar daca a trecut mult timp de cand a fost lansata si multi poate au si uitat-o eu o ascult cu placere. Era reusit cuplul, dar pacat ca nu exista continuitate. Poate aceste cupluri se destrama de la bani. Habar nu am, dar ar fi bine de aflat.

Liviu & Daniela - Eu te-am ales din milioanele de stele

miercuri, 13 ianuarie 2010

Nicu Paleru - Dulce si sexy

E mai veche melodia. De apreciat (sau nu) ca Nicu Paleru a schimbat registrul muzical. Vad ca baza e muzica populara. Dar ceva din trecutul lui de manelist tot a ramas. Eram pustan cand il ascultam pe casete audio si dansam pe la baieram pe muzica lui. Da uite ca m-am marit si tot il ascult.

Nicu Paleru - Delce si sexy

marți, 12 ianuarie 2010

Sorinel Copilul de Aur & Laura Vass - Tu Numai Tu

Un cuplu reusit dupa parerea mea, dar pacat ca sa destramat. Succes aveau si nu inteleg oare ce a fost la mijloc ca ei nu mai canta impreuna. Bineinteles au fost descoperiti si lansati de Dan Bursuc. A avut initiativa si a simtit cum poate iesi banul, fara numar bineinteles din acest gen de promovare. Asta este, unii chiar se descurca :)

Copilul de Aur & Laura Vass - Tu Numai Tu

luni, 11 ianuarie 2010

Babi Minune - Sa vina nebunii mei

Printre ultimii sositi in lumea manelelor e si Babi Minune. Ciudatel mai pare si pare ca palaria pe care o poarta mereu pe cap e atat de mare. Dar vad ca scoate melodii ritmate, asa cum e si "Sa vina toti nebunii mei" Am auzit ca ar fi cantat prin nu stiu ce gara ca cineva l-a auzit si l-a promovat si uite unde a ajuns baiatul. Sper ca informatia mea este buna si nu zic ceva eronat.

Babi Minune - Sa vina nebunii mei

duminică, 10 ianuarie 2010

Sorinel Pustiul - Barosan Nr. 1

Il ascultam pe Sorinel Pustiul cu ani in urma si eram super incantat de el. Era si el un pustiulica, dar vad ca a rezistat pe piata. Si cred ca va rezista mult timp de acum incolo.

Sorinel Pustiul - Barosan Nr.1

Adrian Minune - Strig la cer

Daca postul anterior i l-am dedicat unui coleg de munca si prieten bun in acelasi timp nu aveam cum sa-mi neglijez celalt coleg si la fel de bun prieten. Si daca il mai innebuneam cu fragmente din melodia lui Adrian - Strig la cer, asa ca nu ar fi rau sa-l stresez si aici pe blogul dedicat manelelor cu melodia intreaga :P ca nu mai are mult si intra in concediu si ma lasa cam singurel

Adrian Minune - Strig la cer

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Nicolae Guta - Unde s-au dus anii mei

E un post dedicat colegului meu de munca care este in acelasi timp si un foarte bun prieten. Ne intelegem super, mai putin la aprtea de politica ca avem alte orientari si in timpul alegerilor am avut si ceva discutii contradictorii pe aceasta tema. A pariat pe calul castigator si a iesit preferatul lui, presedinte. Acum eu ca invins nu pot decat sa-l felicit si sa-i dedicat o manea. Se duc anii fraticule...asta este :P

Nicolae Guta - Unde s-au dus anii mei

vineri, 8 ianuarie 2010

Florin Salam & Liviu Pustiul - Doar o clipa

Si daca este un blog de manele, era si timpul sa-si faca aparitia prima manea. O varianta mai lenta si mai trista. E printre melodiile mele preferate. In viata nu ai parte numai de momente vesele. Mai ai parte si de momente triste, asa ca aceasta manea se potriveste de minune.

Florin Salam & Liviu Pustiul - Doar o clipa

joi, 7 ianuarie 2010

Primul post

Sunt un iubitor de manele, dar nu numai. Ascult mai toate genurile, dar si manele desi sunt atat de blamate peste tot. Imi place mult linia melodica. Ca in orice domeniu sunt si manele bune, dar si mai putin bune. Si mai reusite, dar si mai putin reusite.
Ideea acestui blog, e sa adun intr-un singur loc cat mai multa muzica si pe cat posibil cat mai multe informatii cu si despre manelisti si melodiile lor. Va predomina muzica si mai putin cuvintele.
Atata cat timpul imi va permite voi cauta si manele mai vechi dar si manele noi si le voi posta. Sper sa adun cat mai multe si daca cineva are nevoie de orice melodie sa o gaseasca aici.
Mult spor tuturor!!!