duminică, 28 februarie 2010

Adi de la Valcea - Am barbat golan 100 %

O manea noua scoasa in 2009, de Adi de la Valcea. Dedicata tuturor barbatilor golani bineinteles :) Lasand putin gluma e destul de simpaticuta melodia. Clipul cam slabut din pacate. Nu prea investesc oamenii multi bani in clipuri.

Adi de la Valcea - Am barbat golan 100 %

sâmbătă, 27 februarie 2010

Adrian Minune - Chef de chef

Chiar daca e mai veche melodia Chef de chef a lui Adrian Minune se asculta mereu cu placere. Mai ales pe la cate un chef, nu? Ca din titlu te gandesti ca poate e facuta special pentru chefuri. Dar cine poate sti. Mie imi place mult aceasta melodia si in general melodiile scoase de Adrian Minune (fost si copil) Chiar daca nu are inaltimea necesara, macar are voce si talent.

Adrian Minune - Chef de chef

vineri, 26 februarie 2010

Florin Peste- Am noroc cu ochii mei

Canta bine Florin Peste. E un compozitor bun din cate am inteles. Numai ca nu a fost promovat atat de mult precum Guta, sau Salam si altii. In schimb voce si talent are. Si a scos destul de multe melodii bune. Asa ca ar trebui promovat mai mult.

Florin Peste- Am Noroc Cu Ochii Mei

joi, 25 februarie 2010

Stana Izbasa - Diamante, brilliante

E destul de veche melodia Diamante briliante. Dar ramane mereu frumoasa si dansanta. De Stana Izbasa ce poti spune? O femeie in adevaratul sens al cuvantului. Arata extrem de bine, finuta, stilata si laudele pot continua. Dar mai bine vorbeste muzica ei decat eu, ca muzical a avut multe de spus si inca mai are. Chiar daca baza e muzica populara, a cochetat bine si cu manelele.

Stana Izbasa - Diamante, brilliante

miercuri, 24 februarie 2010

Adrian Minune & Sorinel Pustiu - Stau si rad pe seama voastra

Mare adevar in titlul melodiei. Manelistii chiar stau si rad pe seama noastra. La cati bani au, la cat scot la o nunta, la o petrecere, normal ca rad de fraierul de rand. Dar asta este. Fiecare cu norocul lui. Le-a mers vocea, au avut talent, au profitat de nisa de piata si au ajuns unde au ajuns. Adica bine. Chiar daca nu prea au platit taxe si impozite. Oricum este o manea noua si mi s epare o manea destul de buna. Ca si fetele care danseaza pe langa ei :P

Adrian Minune & Sorinel Pustiu - Stau si rad pe seama voastra

marți, 23 februarie 2010

Carmen Serban - Vad numai oameni necajiti

Daca ieri am postat o melodia noua cu Carmen Serban am zis sa postez si una mai veche. O melodie care mi-a placut mult cand a aparut si care si acum imi merge la inima si o ascult cu placere. Talentata fata. Si norocoasa. A fost remarcata cu ani in urma de Adi Minune cu care a cantat un timp. Dupa care si-a continuat cariera solo si uite ca ii merge bine. Si cum suntem guvernati de Boc, melodia asta chiar daca este mai veche a ajuns sa fie de actualitate.

Carmen Serban - Vad numai oameni necajiti

luni, 22 februarie 2010

Carmen Serban, Corina Bocsa si Anna - Purisancele

Chiar ca purisancele. O melodie mai veche adaptata in varianta 2010. Canta Carmen Serban si uite ca ea canta bine, chiar daca canta in emisiune la Madalin Ionescu, Acces Direct pe Antena 1. Pe celelalte nu le stiu. Poate or fi si ele ceva mai cunoscute dar nu si pentru mine. Oricum melodia ma-sa. Mai putin interpretele care is cam plinute. Mult prea plinute :P Oricum nu ne casatorim cu ele ci doar le ascultam. Asa ca o super melodie, adaptata dupa una mai veche.

Carmen Serban, Corina Bocsa si Anna - Purisancele

duminică, 21 februarie 2010

Florin Salam - Buzunarul de la spate (Live)

Baietasi de baietasi. Chefuri, nunti si mai ales bani aruncati. Pai cum naiba sa nu ii arunci asa de usor, cand acesti bani s-au facut extrem de usor? Ca acum sa nu-mi zica cineva ca oamenii lucreaza la patron, cu carte de munca si un salariu de 1.000 de lei brut. Si isi platesc taxele si impozitele. Oricum cu melodia Buzunarul de la spate, a reusit sa ma lumineze Florin Salam, ca in viata asta exista si altfel de frati. Gen un buzunar poate fi fratele tau. Fratele meu e buzunarul din fata. Ca acolo imi tin mereu banii. Cand ii am :P

Florin Salam - Buzunarul de la spate (Live)

sâmbătă, 20 februarie 2010

Adrian Minune & Florin Salam - Hai Sa Bem

Cantare la Kanal D in noaptea de revelion 2010. Oameni care stie sa se distreze. Stiu sa faca baietii atmosfera, sa ridice lumea in picioare, sa danseze si sa se simta bine. Imi plac mult baietii cum canta. Mie in general muzica manelelor imi place. Cuvintele mai putin, dar linia melodica ma da pe spate. Cine mai era invitata la emisiune? Monica Columbeanu cumva? Ea o doamna atat de stilata sa stea printre toti acei manelisti. Ea care la botez mai aveam putin si asculta muzica clasica. Sa se mordareasca ea printr4e oamenii astia inculti. Nasol fata nasol :)

Adrian Minune & Florin Salam - Hai Sa Bem

vineri, 19 februarie 2010

Copilul De Aur & Laura Vass - Buzele tale

Nu, nu e Laura Vass in imagini. Valabil pentru cei care nu o cunosc. Am suspiciuni ca ar fi vocea ei, ca parca nu seamana. Si nici nu mai stiu din ce film e secventa. Unul romanesc in orice caz, cu Florin Calinescu, cu Sorinel Copulul de Aur si alti actori de prin telenovele. Un film cu baietasi de cartier. Filmul slab, in schimb melodia Buzele tale buna. Mie imi place mult.

Copilul De Aur & Laura Vass - Buzele tale

joi, 18 februarie 2010

Nicoleta Guta- Mi-e dor de tine

Chiar daca o cheama Nicoleta Guta si e fata lui Nicolae Guta nu ma asteptam sa reziste atata pe piata muzicala. Dar uite ca fata rezista si o face bine. Acum obiectiv vorbind, daca nu era Guta senior in spatele ei poate ca alta ar fi fost soarta. Dar fata isi da toata silinta. Are un ritm bun de a scoate melodii, melodii care de altfel sunt destul de dragute.

Nicoleta Guta - Mi-e dor de tine

miercuri, 17 februarie 2010

Florin Salam - Cine-mi stie durerea

O alta melodie buna a lui Florin Salam, de pe ultima compilatie: Iarna Manelelor. Nu am reusit sa-l ascult cap coada, dar la cat am ascultat pare destul de reusit cd-ul. Oricum numele manelistilor spune totul. Acum stai in dilema daca sa-l cumperi sau sa-l descarci gratis de pe net :) Dar pana atunci ne ajuta youtube care e gratis.

Florin Salam - Cine-mi stie durerea

marți, 16 februarie 2010

Sorinel Pustiu si Morgana - Nici Madonna, nici shakira

O noua manea de pe compilatia "Iarna Manelelor". Protagonisti: Morgana si Sorinel Pustiu. Simpaticuta melodia, mai ales ca trebuie observat spiritul de patrioti al celor doi. Ce Madonna, ce Shakira. Cantitati neglijabile. Avem noi vedetele noaste pe plan local :) Da mai bine ascultam melodia decat sa stam sa-i analizam cuvintele.

Sorinel Pustiu si Morgana - Nici Madonna, nici Shakira

luni, 15 februarie 2010

Morgana & Susanu - Aveai tot ce ti doreai

Poate ei au tot ce-si doresc, dar noi astia mai de rand nu prea avem. Oamenii sunt vedete, canta si prezinta emisiuni. Daca nu ma insel Morgana prezinta emisiunea Manele de 10 stele. Zece stele i-as da si eu pentru partea fizica. Pentru corp mai exact. La varsta ei sa iti pastrezi un asa corp suplu chiar e o performanta. Si ramane o simpatie mai veche de-a mea datorita melodiilor pe care le canta (era Fata Morgana) pe atunci si canta multe melodii de armata, ca parca as fi facut armata :)

Morgana & Susanu - Aveai tot ce ti doreai

duminică, 14 februarie 2010

Adrian Minune - Mandra floare trandafir

Hai sa-i spunem varianta "manelizata" a melodiei Mandra floare trandafir. Cantata de Adrian Minune. Sunt de acord sa copieze piese, dar mai putin melodia asta. Asta trebuie sa fie melodie populara cantata intr-o linie melodica mai trista un pic. Daca omul a vrut sa copieze nu ii putem face nimic, nu? Incercam sa ascultam si varianta lui Adrian, dar orice ar face nu va suna ca melodia originala populara.

Adrian Minune - Mandra floare trandafir

sâmbătă, 13 februarie 2010

LA - Ochii tai

Oarecum melodia Ochii tai, a formatiei LA face parte din categoria manelelor mai vechi. Eram pustan si eram innebunit dupa ea. Da ce isterie pe fete. LA, LA, Liviu de la LA. Liviu a ramas pe felie. Mai pe la cate o emisiune, mai printr-o telenovela. Se descurca omul. Profita ca este placut si la urma urmei trebuie sa scoata si el ceva bani. Ca sa aiba ce sa cheltuiasca cand s emai cupleaza cu vreo pipita :)

LA - Ochii tai

vineri, 12 februarie 2010

Roxana Printesa Ardealului & Nicolae Guta - Distreaza-ma barbatul meu

Da stiu ca am bagat-o in seama tare de tot pe fata asta. Al patrulea post cu ea. Eu ce sa-i fac daca e ca speranta si traieste cu toata lumea. Ma rog, canta cu toata lumea :) Nu aveam cum sa nu postez si un duet cu Nicolae Guta, mai ales ca e buna si ritmata melodia. Fetelor sa dansati pe ea :P

Roxana Printesa Ardealului & Nicolae Guta - Distreaza-ma barbatul meu

joi, 11 februarie 2010

Roxana Printesa Ardealului si Babi Minune-Vreau sa cant de bucurie

O gadil prea mult pe Roxana Printesa Ardealului. Deja este al treilea post consecutiv cu ea. Dar are alt partener. De cantat bineinteles :P Cat de mandru si cat de fericit poate fi dracusorul asta de Babi Minune, de canta el cu tantea cu picioarele pana-n gat :) Simpaticuta si melodia asta.

Roxana Printesa Ardealului si Babi Minune-Vreau sa cant de bucurie

miercuri, 10 februarie 2010

Roxana Printesa Ardealului & Florin Salam - Da-mi mana ta

Intr-adevar Florin Salam este barbat fotomodel :) Pacat ca ii lipseste inaltimea si dimensiunile ideale. In rest e perfect :) Inaltimea este buna totusi, ca ii ajunge capul exact in dreptul sanilor Roxanei. Oare ce inaltime o avea frate femeia asta? Peste 1,80 cu siguranta. Pe langa sanii dezvoltati are si voce frumoasa. Si melodia este super.

Roxana Printesa Ardealului & Florin Salam - Da-mi mana ta

marți, 9 februarie 2010

Roxana Printesa Ardealului - Odata mi-ai jurat

Ultima fita in lumea manelelor e Roxana Printesa Ardealului. Ce imi place mie cel mai mult la manelisti? Numele lor. Au o imaginatie, mama, mama. Toti sunt regi, imparati, printese, copii si multe altele. Nu stiu cat de pritensa e Roxana, dar stiu ca are o statura impresionanta. Ei eclipseaza pe toti la inaltime. Cel mai bun cuplu pe parte de inaltime ar fi Roxana cu Adrian Minune :))))

Roxana Printesa Ardealului Odata mi-ai jurat

luni, 8 februarie 2010

Adrian Copilul Minune - Sunt un tata batranel

Nu e chiar un tata batranel, dar e tata. Batranica ar fi melodia ca este cam veche. Dar si frumoasa. Ca daca nu era nu o postam. Adrian Minune, tot Adrian ramane. Unii spun ca e regele, altul ca e imparatul. Orice ar fi mult timp ne-a incantat cu muzica lui. Si a fost extrem d emulta la inceput. Acum mai scoate cate o melodie, dar mai rar. Cu ani in urma, scoatea una dupa alta. O avea omul afaceri acum sau nuntile sunt mult mai rentabile.

Adrian Copilul Minune - Sunt un tata batranel

duminică, 7 februarie 2010

Fratii de aur - Noi nu ne-am nascut bogati

Chiar ca au fost saraci. Dar nu le-a lipsit dramul de noroc si au avut si ceva talent. Sa traiasca Dan Bursuc, ca a promovat o gramada de pusti care aua juns mari. Financiar vorbind. Sorinel copilul de aur si Adi de Adi formeaza noul grup (daca ii pot spune asa) Fratii de aur. Si chiar sunt de aur, de euro si de lei :P

Fratii de aur - Noi nu ne-am nascut bogati

sâmbătă, 6 februarie 2010

Stana Izbasa & Nicu Paleru - Banii si puterea

Da stiu nu mai canta impreunca. Acum Nicu Paleru canta cu Emilia Ghinescu. Nu e rau, dar nicu cu Stana Izbasa nu era asa de rau. Frumusica si talentata. O femeie in adevaratul sens al cuvantului. Si are un timbru vocal deosebit. Mai cu populara, mai cu manelele. Canta si ei ce se cere. Mai cate un dezacord, dar merge :P


Stana Izbasa & Nicu Paleru - Banii si puterea

vineri, 5 februarie 2010

Adi de la Valcea - Ce ai facut din mine fata?

Cu melodia asta a inceput Adi de la Valcea. Cel putin asa stiu eu, dar e posibil sa ma insel. Ca ei sunt de ceva vreme pe piata, mai mult ca sigur au foarte multe melodii scoase dar nu sunt atat de cunoscute si poate multe din ele nici macar nu ajung la public. Oricum Adi d ela Valcea ramane si el de referinta in lumea manelistilor.

Adi de la Valcea - Ce ai facut din mine fata?

joi, 4 februarie 2010

Nicu Paleru - Manea

Chiar daca acum canta in duet cu Emilia Ghinescu si tinta lor e muzica populara, Nicu Paleru la origini a fost tot manelist. Si-a schimbat statutul intre timp, dar originile nu se uita niciodata :P Ca pe la nunti canta si manele e altceva. Baza ramane tot muzica populara. Da, daca stai bine si te gandesti la un onorariu de 3000 de euro pe ora canti si simfonie :)

Nicu Paleru

miercuri, 3 februarie 2010

Adi de la Valcea - Suparat

Mama ce in voga era Adi de la Valcea cu ani in urma. Mai ales cu melodia Lantul amintirilor. Ce o mai ascultam. A mai scos cateva melodii, destul d ebune dupa parerea mea, dupa care a dat lovitura cu melodia "Suparat" Chiar daca nu este compozitia lui. Si s-a cam stins dupa aceea. Eu personal mare lucru nu am mai auzit de el. Sa mai fi scos ceva nou si de succes. Dar asta este, traim din amintiri chiar daca suntem suparati :P

Adi de la Valcea - Suparat

marți, 2 februarie 2010

Nicoleta Guta - Tatal meu

Sa il cheme pe tatal tau Nicolae Guta, nu i-ai face o dedicatie? Sa te lanseze tatal tau in genul asta de muzica, nu i-ai face o dedicatie? Tu ca tata cand iti vezi ce melodia iti canta fata ta, nu ti-ar da o lacrima? Si uite asa s-a nascut un cluplu, tata - fiica reusit. E usor cand te cheama Guta si esti fiica lui Nicolae guta. Nu?

Nicoleta Guta - Tatal meu

luni, 1 februarie 2010

Vali Vijelie - Viata viata

Vali Vijelie e se pare unul dintre cei mai de caterinca manelisti. Are debit verbal mare si poante in el cat cuprinde. In afara de emisiunea pe care o avea la Prima Tv cu viata lui, l-am vazut si pe la Pro Tv la emisiunea Serviti va rog. A mai avut una si pe la Kanal D si a mai aparut si pe la Antena 1. Si ma uitam la el. Tot timpul vesel, pus pe glume. Chiar m-a facut sa rad de multe ori. Si cand baga cate o cantare cu vocea lui...mama, mama.

Vali Vijelie - Viata viata